Много съм доволна от курса  “Ароматерапия и опорно-двигателна система”. Материалът беше представен изключително професионално от трима лектори. Бяха разгледани различни патологии на системата и съответните ароматерапевтични приложения, както и други интересни холистични подходи. Нямам търпение за следващите обучения по ароматерапия и системите в човешкото тяло.

Марина Задгорска

Много съм доволна и впечатлена от качеството и професионализма на всички курсове в които участвам! Благодаря, че ви има!

Кремена Нешева

За мен беше удоволствие, обогатяващо и спокойно да се уча от вас! Обичам да се запознавам с новите неща истински, в смисъл с проверена, доказана информация и споделен личен опит. Благодаря ви от сърце за срещата ми с вас и с всички останали момичета от курса!

Ваня Лазарова

Пролетина е част от екипа ни, който разработва формулировките на нашите продукти Kana Wonders. С помощта на изключително задълбочени й познания и опит в областта на растителните екстракти – техния химичен и фармакологичен профил, успяхме да създадем продукти, които са ефективни и се радват на прекрасни потребителски отзиви. Ценим и комуникацията ни с Пролетина – тя е на високо професионално ниво, като винаги получаваме детайлно представена информация, зад която стоят десетки или в някои случаи стотици часове неин труд. Изключително сме щастливи да работим с Пролетина и вярваме, че част от успеха ни се дължи именно на нейните професионализъм и експертност!

Пeтя Милушева, Kana Wonders

Икигай е понятие в японската култура, с което се означава „причината да съществуваш“. С него обичайно се означават нещата в живота на човек, които го осмислят и му придават стойност. В груб превод това е „нещото, за което си заслужава да живееш“ или „причината сутрин да се будиш“. Обединява това, което обичаш, това което ти носи пари, това, в което си добър и това, от което светът се нуждае.

Когато видиш икигай в действие, виждаш красотата на живота. Това е Пролетина. Професионалист и човек винаги готов да даде 100% от себе си, за да бъде човекът насреща най-доброто себе си. Пожелавам на повече хора да се докоснат до работата й.

Виктор Иванов

Здравейте! Казвам се Таня Хаджийска.
От доста време имам удоволствието и честта да познавам Тина.
ЧОВЕК с голямо СЪРЦЕ и висок професионализъм.
ТЯ беше тази, която разгърна пред мен СВЕТА на АРОМАТЕРАПИЯТА
и с възхищение продължавам да черпя знания и опит от нея.
Във всеки един момент, когато имам нужда от помощ или просто от съвет – ТЯ ВИНАГИ е насреща.
За мен ТЯ е моята „ЕНЦИКЛОПЕДИЯ по АРОМАТЕРАПИЯ“.
БлагоДаря на БОГ за възможността да срещна в живота си ЧОВЕК като Тина!
И пожелавам от СЪРЦЕ на всеки този БЕЗЦЕНЕН ДАР!

Таня Хаджийска

Току що завърши курсът ми по ароматерапия с преподавател Пролетина Стоянова, а ми се иска да не беше свършвал. Тя е прекрасен преподавател и човек. Имах интерес към етеричните масла, но Пролетина успя да запали у мен истинска любов към тях. И стана така, защото самата тя ги обожава. Когато преподава, говори за етеричните масла с плам и любов и никой не може да остане безразличен. Тя е много ерудиран човек, преподава материала на академично ниво. Познанията й за етеричните масла, за човешкия организъм и връзката между тях са много големи и тя навлиза във всяка от темите в детайли. Може да разказва с часове за огромния свят на етеричните масла и винаги има още нещо ново да каже. Много съм доволна и от самото онлайн обучение, тъй като нямам възможност да се включа в присъствен курс. Занятията започват винаги в указания час. Получих от нея много материали за света на ароматерапията, които ще ми бъдат много полезни. Тя е човек, който подарява и знания, и лично време, защото обича това, което прави. Препоръчвам на всеки, който иска да опознае света на етеричните масла, да избере Пролетина. Тя е вълшебница и ще отвори сърцата ви за магичния свят на ароматерапията.

Добринка Миланова

Много съм щастлива, че пътищата ни с Пролетина се срещнаха! Очарована съм от професионалния й подход и качественото й човешко отношение!

По време на курсовете исках да черпя от нейните знания още и още – толкова полезна информация, толкова ценни знания. Препоръчвам я като учител на всеки, който иска да разгърне света на ароматерапия, да му се наслади, да почерпи и да извлече неповторим опит за здравословното си съществуване и бъдеще.

Бих описала съвкупността от всичко, което е Пролет в една дума – диамант!

Благовеста Петрова

Изключително съм доволна и благодарна, че срещнах човек като Пролетина, която ме въведе в света на ароматерапията. Курсът ми даде стабилна основа, върху която да надграждам знания и опит. Научи ме как безопасно да използвам и комбинирам етеричните масла. Докоснах се и до ароматерапевтичния масаж, който е едно от най-приятните изживявания, които съм имала.
Благодаря!!!

Теодора Габракова

Благодаря ти, Пролет, за прекрасното обучение!  За мен това е един прекрасен старт в ароматерапията, от един истински ароматерапевт.

Този курс променя живота, създава близост с природата и подобрява здравето. Пролет е един истински Човек, при  който си личи любовта и страстта към ароматерапията. Готова е винаги да съдейства и обяснява всичко по разбираем и интересен начин.
Благодаря!

Божидара Шаркова

Започнах да проявявам интерес към етеричните масла и техните ползи преди около година. Искаше ми се обаче да ги използвам правилно. Насочиха ме към Пролетина Стоянова и съм изключително благодарна за това. Страхотен човек и професионалист. Курсът по ароматерапия, който преминах, ми беше много полезен, информацията е поднесена много лесно разбираемо, а арома-масажът ми стана любим и не само на мен, а и на цялото семейство. Благодаря ти, Пролетина, и за това, че си винаги насреща когато имам нужда от помощ или съвет!

Десислава Сярова

Казвам се Наталия и Пролетина беше моята първа учителка, която ме въведе в света на ароматерапията. Изключително полезен беше курса й, който ме научи на основни правила в ароматерапията и на много любов към етеричните масла. Препоръчвам и вие да го завършите, ще останете много доволни!

Наталия Георгиева

Вярвам, че в живота на човек няма случайни срещи.  Като такава определям и срещата ми с Пролет. Търсейки информация за провеждащи се курсове по ароматерапия, попаднах на контакта и в интернет, без да търся други възможности и без да се колебая реших да се свържа с нея. Още след първите разменени думи разбрах, че съм попаднала на точния човек, усетих я такава, каквато е в действителност, в моите очи – добра, успокояваща с осезаема положителна енергия, и с желание да споделя знанията си от натрупания през годините опит в сферата на ароматерапията. Курсът премина неусетно. С нетърпение очаквах всеки следващ час и удовлетворението от надграждането на базовите знания по ароматерапия, които имах беше пълно, а финалната част на курса, която включва аромамасаж, беше перфектния завършек!

Искрено препоръчвам на всеки, който проявява интерес към ароматерапията, да се възползва от обучението, което предлага Пролет, заслужава си!

Благодаря ти, Пролет, че с твоя помощ пътувам все по-уверено в необятния свят на етеричните масла!

Гергана Дробенова

Сърдечно благодаря за професионалното и многопластово представяне и преподаване на така обширната материя – ароматерапия. Пожелавам на екипа още много покорени върхове! До нови срещи!

Вержиния Иванова

От много време се интересувам от етерични масла и реших да се запиша на курс, за да науча как правилно да ги използвам. Намерих случайно сайта на Пролетина. Мисля, че за 37те ми години живот съм имала рядко такава добра инвестиция. Тя разказва и обяснява невероятно достъпно и разбираемо. Дава много допълнителни материали, които са много полезни. Винаги е на разположение и не приключва лекцията, докато не обясни всичко. Отдадена е на ароматерапията и страстта й се чувства. Просто има желание да ви научи. Освен невероятен професионалист, тя е и много светла и мила личност. В моя курс имаше и бонус, включи се още един учител (Хриси), който обогати курса. Благодаря и на двете! Знанието е безценна придобивка. Благодаря, че споделихте част от вашето с мен!

Светлана Проданова

Изключително полезен, интересен и детайлен курс. Курсът е систематизиран, с прекрасни теми, поднесени на достъпен и разбираем за начинаещите език. С нетърпение очаквам надграждането на фундамента, надявам се да е скоро! Техниката за масаж, която ни показа, е истинско вълшебство и наслада за всички сетива! Тина, ти си изключителен човек, вдъхновение! БлагоДаря от сърце, че се докоснах до теб!

Веселина Калемджиева
Изключителен човек и терапевт, който постоянно се развива, надгражда и предава своите умения и знания на останалите! Препоръчвам с две ръце и нямам търпение да попадна в нейните две!
Неколкократно съм подарявала процедури при Поли на приятелки и всички са много доволни!
Боряна Петърнишки

Тук искам да споделя моите чувства на Благодарност към Учителката ми по Ароматерапия Пролетина Стоянова. Всеки човек си има любими учители от малък. В училище ние не ги избираме, там мама и татко ни водят за ръка и ни записват!
Но когато си вече зрял човек, то откриваш нови неща и искаш да ги изучиш! Така стана и с мен! Появи се интерес към ароматните масла, започнах да чета и заедно с това търсех Учител! И ето че Съдбата бе добра да ми изпрати Пролет! Тя идваше при мен и ми преподаваше за света на ароматите! С Любов и с много познания! Смесвахме есенции, правехме масажни смеси и разглеждахме различни качества на великото творение на природата!
Благодарение на моята Учителка си помагам сега в различни житейски ситуации, на моите близки и приятели – също! Благодаря на Пролет за нейните знания и умения, за таланта, който тя има да преподава!
Препоръчвам на всеки начинаещ да учи при нея, тя е много добър педагог и професионалист!
Благодаря, Пролет!
С уважение, твоята ученичка,
Антоанета Георгиева

Антоанета Георгиева

Завърших курса за ароматерапевт при Пролетина. Изключително съм доволна от всичко – от ценната информация, която научих, от новия масаж, от отношението й, от професионализма й и подхода. Силно препоръчвам на всички!

Иванка Маринова

Очарование и наслада! Толкова е лесно да се опише докосването до ароматерапевтичните масажи на Поли, до семинарите, които прави с толкова любов и до индивидуалните й продукти! Ползвам козметичните й кремове и масла вече 5 години и продължавам със задоволство и радост!

Дарина Янева

Това е невероятно интересен и полезен курс, със страхотен преподавател! Можех с часове да слушам Пролетина да говори за действието и използването на етеричните масла. Приложих много от нещата,които научих в курса върху мен и мои близки – всеки със своите болежки. Ефектът наистина беше възхитителен. Във времена, в които ни съпътстват редица физически и емоционални блокажи, ароматерапията е голям помощник!

Деница Кънчева

Искам да изкажа благодарността си към Пролетина, моята преподавателка по ароматерапия. Страхотен човек, много любезна и търпелива. Обяснява всичко изключително разбираемо и лесно за възприятие. Още веднъж й благодаря за всичко!

Виолета Георгиева

На курса по ароматерапия получих чудесно обучение и отношение. Благодаря ви, Пролетина, за всичко, което ми показахте и направихте за мен и за положените от ваша страна усилия. Вие сте чудесен преподавател!

Елица Коцовска
„Етерични масла“ и „Ароматерапия“- всички сме чували за тях, нищо ново… да , а ма НЕ! Така си мислех, преди да срещна Пролет – изключителен професионалист, учител и човек. И като повечето качествени хора, изключително земен, нормален и открит. Тя „отвори“ пред мен вратата на един невероятен свят, светът на етеричните масла и разкри стъпка по стъпка как да си помагаме, като се обърнем към природата. Радвам се, че в днешната джунгла има още истински хора, които работят от сърце и душа! Дай Боже, да има повече такива!
Ако сте решили да задълбочите вашите познания или просто търсите истински ароматерапевт, сте на правилното място, поздравления! Емоциите са само позитивни, а ползите многобройни!
С благодарност: Ваня
Ваня Сивкова

Най-смисленото, най-приятното, с най-добре поднесена информация в най-трудната ситуация обучение! Изключително доволна, щастлива и обогатена се чувствам след завършването на обучението, водено от Пролетина! Информацията, която тя поднася, е много добре оформена, подробно обяснена и обогатена. Теоретичната част премина онлайн, поради обстановката, в която бяхме. Беше изключително ясно и подробно поднесена. С нетърпение очаквах практическата част, от която бях меко казано – ОЧАРОВАНА. Тина е специален човек! От нея лъха сигурност, увереност, доброта и позитивизъм. На обучението по ароматерапевтичен масаж се прехвърлих в рая. Беше приказно изживяване, което препоръчвам всеки един да изпита. Силно вярвам, че да попадне човек на правилния преподавател е най-важното и думи нямам да опиша благодарността си към вълшебната Тина за знанията, които наля в мен и вълшебството, което преживях през време на обучението. С нетърпение очаквам следващите, които подготвя. БЛАГОДАРЯ!

Ралица Братованова

Наскоро завърши курса по Ароматерапия, в който и аз взех участие. Като човек, който от съвсем скоро открива и използва маслата, знанията, които придобих по време на курса, ми дават едно прекрасно начало, научавам се как да ги използвам безопасно и все повече присъстват в ежедневието на цялото ми семейство. Благодаря на Пролет за начина, по който ни въведе в света на Ароматерапията!

Емине Халилова

Лесно за разбиране и приятно поднесена информация, подкрепена с примери от реалния живот (не само теория), което за мен е много важно и ценно! Винаги с грижа, внимание, всичко се изпраща като материали за подготовка, както и самите лекции. Бих се радвала чрез вас още да задълбоча познанията си и да напредвам с материята!

Мариета Бързакова

Много съм доволна от курса “Обща анатомия”! Материалът беше представен от лектор на професионално ниво, всичко беше структурирано, обяснено в детайли и на разбираем език. За мен беше много полезен курс и определено ще ми е от полза за по-нататъшното ми обучение. Препоръчвам този курс!

Марина Задгорска

Споделям за срещата си с Пролетина, която избрах за преподавател по ароматерапия. Многоцветна като растенията и етеричните масла, с които работи. Старателно подбира учебния материал и e винаги готова да отговори на въпросите. Подкрепям индивидуалния подход, с който преподава. Въпреки сложната обстановка, намира начин да проведе курса и да окаже емоционална подкрепа на курсистите. Тя проправи пътека в ароматерапията, по която да вървя.

Мария Стоева

Много хора учат много неща. Малко обаче използват наученото на практика. Да не говорим, че знание, което не се обновява непрекъснато, особено в динамично време като нашето, става непотребно в един момент.
Познавам Пролетина от доста време. Заедно преминахме през обучението по ароматерапия при най-добрия учител. Така се случи, че аз не продължих с практика, за разлика от нея. Тя не спря да „ъпдейтва“ знанията и уменията си с качествена и нова информация. Тя е моят справочник по ароматерапия и източник на съвети и полезни рецепти. Винаги е насреща, когато имам нужда от помощта ѝ.
Не на последно място бих искала да кажа, че винаги е добре зад едно добро знание да стои един добър човек.

Албена Люцканова

Благодарна и признателна съм ти, Пролетина! За професионализма, за търпението и уважението ти към мен. Потопи ме в света на етеричните масла като ми предаде знанията си, вдъхна ми кураж и сигурност да ги използвам правилно, безопасно и в неограничени ситуации, да заменя изцяло токсичните препарати, козметика и лекарства. Да изучавам тези благоуханни създания от природата беше невероятно преживяване, курс воден от една изключителна жена и професионалист.

Благодаря ти!

Сияна Драгнева

Професионализмът на Пролетина ме е спасявал многократно: настинки, напукани пети почти до кръв, проблеми с кучето ми и кой да повярва! – дори спаси цветята ми!! Никога не съм си представяла, че ароматерапията може да направи и това, но когато човек е експерт и знае как да прилага маслата, резултатът винаги е положителен. Пролетина е такава. Тя е добра не само в ароматерапията, бих казала магьосник в ароматерапията, но и страхотен масажист. В нея има и нещо друго което другите специалисти няма как да имат както и много от хората като цяло: има невероятна интуиция, която слуша и използва. А при маслата това е изключително важно. Аз се оставам в нейните ръце с пълно доверие, защото тя винаги ми е помагала.

Ирина Колева

Пролетина е моя колежка вече повече от 5 години. Работата й като терапевт и преподавател винаги остава страхотно впечатление. Грижите за всеки са прецизно индивидуални. Вдъхновява и поощрява към здравословен начин на живот. Със своята ненатрапчивост и познания създава уют, сигурност и спокойствие във всеки, до който се докосне.

Венелина Господинова

Откакто Пролет е в живота ми

Спокойствието е с мен навред,

Защото символ е на знание,

На висша мисия, вселенски ред.

Със нея само два сезона има

Пролет благовонна и лятото горещо

И няма нито есен, нито зима,

Която чука на вратата ми с насмешка.

За мене вече болест няма,

А само благоуханна миризма,

С внимание и грижа тя споделя

чрез мъдрост пръска свойта светлина.

И довериш ли се на Пролетните песни,

Ще слушаш в мир притихнал своя нюх,

И радвайки се на уроците чудесни,

Ще чуваш истинността на мириса ей тук.

Ще те обхваща цял в хармония и мир,

Лекувайки и болести, и травми.

Не ще се кланяш веч на ни един кумир,

Споделяйки си с нея свойте тайни.

Животът в лекота се трансформира,

Щом майката-хранителка

Отдава и на теб от свойта сила-

Като една вълшебница-лечителка.

В ухание, хармония и лекота

Превръща се животът поетапно

Без болести, без мъка и тъга

На пътя си чрез нея стъпваш безвъзвратно!

Пресияна Чонкова