Икигай е понятие в японската култура, с което се означава „причината да съществуваш“. С него обичайно се означават нещата в живота на човек, които го осмислят и му придават стойност. В груб превод това е „нещото, за което си заслужава да живееш“ или „причината сутрин да се будиш“. Обединява това, което обичаш, това което ти носи пари, това, в което си добър и това, от което светът се нуждае.

Когато видиш икигай в действие, виждаш красотата на живота. Това е Пролетина. Професионалист и човек винаги готов да даде 100% от себе си, за да бъде човекът насреща най-доброто себе си. Пожелавам на повече хора да се докоснат до работата й.

Виктор Иванов

Здравейте! Казвам се Таня Хаджийска.
От доста време имам удоволствието и честта да познавам Тина.
ЧОВЕК с голямо СЪРЦЕ и висок професионализъм.
ТЯ беше тази, която разгърна пред мен СВЕТА на АРОМАТЕРАПИЯТА
и с възхищение продължавам да черпя знания и опит от нея.
Във всеки един момент, когато имам нужда от помощ или просто от съвет – ТЯ ВИНАГИ е насреща.
За мен ТЯ е моята „ЕНЦИКЛОПЕДИЯ по АРОМАТЕРАПИЯ“.
БлагоДаря на БОГ за възможността да срещна в живота си ЧОВЕК като Тина!
И пожелавам от СЪРЦЕ на всеки този БЕЗЦЕНЕН ДАР!

Таня Хаджийска
Изключителен човек и терапевт, който постоянно се развива, надгражда и предава своите умения и знания на останалите! Препоръчвам с две ръце и нямам търпение да попадна в нейните две!
Неколкократно съм подарявала процедури при Поли на приятелки и всички са много доволни!
Боряна Петърнишки

Казвам се Наталия и Пролетина беше моята първа учителка, която ме въведе в света на ароматерапията. Изключително полезен беше курса й, който ме научи на основни правила в ароматерапията и на много любов към етеричните масла. Препоръчвам и вие да го завършите, ще останете много доволни!

Наталия Георгиева

Много хора учат много неща. Малко обаче използват наученото на практика. Да не говорим, че знание, което не се обновява непрекъснато, особено в динамично време като нашето, става непотребно в един момент.
Познавам Пролетина от доста време. Заедно преминахме през обучението по ароматерапия при най-добрия учител. Така се случи, че аз не продължих с практика, за разлика от нея. Тя не спря да „ъпдейтва“ знанията и уменията си с качествена и нова информация. Тя е моят справочник по ароматерапия и източник на съвети и полезни рецепти. Винаги е насреща, когато имам нужда от помощта ѝ.
Не на последно място бих искала да кажа, че винаги е добре зад едно добро знание да стои един добър човек.

Албена Люцканова

Пролетина е моя колежка вече повече от 5 години. Работата й като терапевт и преподавател винаги остава страхотно впечатление. Грижите за всеки са прецизно индивидуални. Вдъхновява и поощрява към здравословен начин на живот. Със своята ненатрапчивост и познания създава уют, сигурност и спокойствие във всеки, до който се докосне.

Венелина Господинова

Завърших курса за ароматерапевт при Пролетина. Изключително съм доволна от всичко – от ценната информация, която научих, от новия масаж, от отношението й, от професионализма й и подхода. Силно препоръчвам на всички!

Иванка Маринова

Очарование и наслада! Толкова е лесно да се опише докосването до ароматерапевтичните масажи на Поли, до семинарите, които прави с толкова любов и до индивидуалните й продукти! Ползвам козметичните й кремове и масла вече 5 години и продължавам със задоволство и радост!

Дарина Янева

Тук искам да споделя моите чувства на Благодарност към Учителката ми по Ароматерапия Пролетина Стоянова. Всеки човек си има любими учители от малък. В училище ние не ги избираме, там мама и татко ни водят за ръка и ни записват!
Но когато си вече зрял човек, то откриваш нови неща и искаш да ги изучиш! Така стана и с мен! Появи се интерес към ароматните масла, започнах да чета и заедно с това търсех Учител! И ето че Съдбата бе добра да ми изпрати Пролет! Тя идваше при мен и ми преподаваше за света на ароматите! С Любов и с много познания! Смесвахме есенции, правехме масажни смеси и разглеждахме различни качества на великото творение на природата!
Благодарение на моята Учителка си помагам сега в различни житейски ситуации, на моите близки и приятели – също! Благодаря на Пролет за нейните знания и умения, за таланта, който тя има да преподава!
Препоръчвам на всеки начинаещ да учи при нея, тя е много добър педагог и професионалист!
Благодаря, Пролет!
С уважение, твоята ученичка,
Антоанета Георгиева

Антоанета Георгиева

Професионализмът на Пролетина ме е спасявал многократно: настинки, напукани пети почти до кръв, проблеми с кучето ми и кой да повярва! – дори спаси цветята ми!! Никога не съм си представяла, че ароматерапията може да направи и това, но когато човек е експерт и знае как да прилага маслата, резултатът винаги е положителен. Пролетина е такава. Тя е добра не само в ароматерапията, бих казала магьосник в ароматерапията, но и страхотен масажист. В нея има и нещо друго което другите специалисти няма как да имат както и много от хората като цяло: има невероятна интуиция, която слуша и използва. А при маслата това е изключително важно. Аз се оставам в нейните ръце с пълно доверие, защото тя винаги ми е помагала.

Ирина Колева