Икигай е понятие в японската култура, с което се означава „причината да съществуваш“. С него обичайно се означават нещата в живота на човек, които го осмислят и му придават стойност. В груб превод това е „нещото, за което си заслужава да живееш“ или „причината сутрин да се будиш“. Обединява това, което обичаш, това което ти носи пари, това, в което си добър и това, от което светът се нуждае.

Когато видиш икигай в действие, виждаш красотата на живота. Това е Пролетина. Професионалист и човек винаги готов да даде 100% от себе си, за да бъде човекът насреща най-доброто себе си. Пожелавам на повече хора да се докоснат до работата й.

Виктор Иванов

Здравейте! Казвам се Таня Хаджийска.
От доста време имам удоволствието и честта да познавам Тина.
ЧОВЕК с голямо СЪРЦЕ и висок професионализъм.
ТЯ беше тази, която разгърна пред мен СВЕТА на АРОМАТЕРАПИЯТА
и с възхищение продължавам да черпя знания и опит от нея.
Във всеки един момент, когато имам нужда от помощ или просто от съвет – ТЯ ВИНАГИ е насреща.
За мен ТЯ е моята „ЕНЦИКЛОПЕДИЯ по АРОМАТЕРАПИЯ“.
БлагоДаря на БОГ за възможността да срещна в живота си ЧОВЕК като Тина!
И пожелавам от СЪРЦЕ на всеки този БЕЗЦЕНЕН ДАР!

Таня Хаджийска
Изключителен човек и терапевт, който постоянно се развива, надгражда и предава своите умения и знания на останалите! Препоръчвам с две ръце и нямам търпение да попадна в нейните две!
Неколкократно съм подарявала процедури при Поли на приятелки и всички са много доволни!
Боряна Петърнишки

Казвам се Наталия и Пролетина беше моята първа учителка, която ме въведе в света на ароматерапията. Изключително полезен беше курса й, който ме научи на основни правила в ароматерапията и на много любов към етеричните масла. Препоръчвам и вие да го завършите, ще останете много доволни!

Наталия Георгиева

Много съм щастлива, че пътищата ни с Пролетина се срещнаха! Очарована съм от професионалния й подход и качественото й човешко отношение!

По време на курсовете исках да черпя от нейните знания още и още – толкова полезна информация, толкова ценни знания. Препоръчвам я като учител на всеки, който иска да разгърне света на ароматерапия, да му се наслади, да почерпи и да извлече неповторим опит за здравословното си съществуване и бъдеще.

Бих описала съвкупността от всичко, което е Пролет в една дума – диамант!

Благовеста Петрова

Много хора учат много неща. Малко обаче използват наученото на практика. Да не говорим, че знание, което не се обновява непрекъснато, особено в динамично време като нашето, става непотребно в един момент.
Познавам Пролетина от доста време. Заедно преминахме през обучението по ароматерапия при най-добрия учител. Така се случи, че аз не продължих с практика, за разлика от нея. Тя не спря да „ъпдейтва“ знанията и уменията си с качествена и нова информация. Тя е моят справочник по ароматерапия и източник на съвети и полезни рецепти. Винаги е насреща, когато имам нужда от помощта ѝ.
Не на последно място бих искала да кажа, че винаги е добре зад едно добро знание да стои един добър човек.

Албена Люцканова

Пролетина е моя колежка вече повече от 5 години. Работата й като терапевт и преподавател винаги остава страхотно впечатление. Грижите за всеки са прецизно индивидуални. Вдъхновява и поощрява към здравословен начин на живот. Със своята ненатрапчивост и познания създава уют, сигурност и спокойствие във всеки, до който се докосне.

Венелина Господинова

Завърших курса за ароматерапевт при Пролетина. Изключително съм доволна от всичко – от ценната информация, която научих, от новия масаж, от отношението й, от професионализма й и подхода. Силно препоръчвам на всички!

Иванка Маринова

Очарование и наслада! Толкова е лесно да се опише докосването до ароматерапевтичните масажи на Поли, до семинарите, които прави с толкова любов и до индивидуалните й продукти! Ползвам козметичните й кремове и масла вече 5 години и продължавам със задоволство и радост!

Дарина Янева

Искам да изкажа благодарността си към Пролетина, моята преподавателка по ароматерапия. Страхотен човек, много любезна и търпелива. Обяснява всичко изключително разбираемо и лесно за възприятие. Още веднъж й благодаря за всичко!

Виолета Георгиева

Тук искам да споделя моите чувства на Благодарност към Учителката ми по Ароматерапия Пролетина Стоянова. Всеки човек си има любими учители от малък. В училище ние не ги избираме, там мама и татко ни водят за ръка и ни записват!
Но когато си вече зрял човек, то откриваш нови неща и искаш да ги изучиш! Така стана и с мен! Появи се интерес към ароматните масла, започнах да чета и заедно с това търсех Учител! И ето че Съдбата бе добра да ми изпрати Пролет! Тя идваше при мен и ми преподаваше за света на ароматите! С Любов и с много познания! Смесвахме есенции, правехме масажни смеси и разглеждахме различни качества на великото творение на природата!
Благодарение на моята Учителка си помагам сега в различни житейски ситуации, на моите близки и приятели – също! Благодаря на Пролет за нейните знания и умения, за таланта, който тя има да преподава!
Препоръчвам на всеки начинаещ да учи при нея, тя е много добър педагог и професионалист!
Благодаря, Пролет!
С уважение, твоята ученичка,
Антоанета Георгиева

Антоанета Георгиева

Професионализмът на Пролетина ме е спасявал многократно: настинки, напукани пети почти до кръв, проблеми с кучето ми и кой да повярва! – дори спаси цветята ми!! Никога не съм си представяла, че ароматерапията може да направи и това, но когато човек е експерт и знае как да прилага маслата, резултатът винаги е положителен. Пролетина е такава. Тя е добра не само в ароматерапията, бих казала магьосник в ароматерапията, но и страхотен масажист. В нея има и нещо друго което другите специалисти няма как да имат както и много от хората като цяло: има невероятна интуиция, която слуша и използва. А при маслата това е изключително важно. Аз се оставам в нейните ръце с пълно доверие, защото тя винаги ми е помагала.

Ирина Колева

Споделям за срещата си с Пролетина, която избрах за преподавател по ароматерапия. Многоцветна като растенията и етеричните масла, с които работи. Старателно подбира учебния материал и e винаги готова да отговори на въпросите. Подкрепям индивидуалния подход, с който преподава. Въпреки сложната обстановка, намира начин да проведе курса и да окаже емоционална подкрепа на курсистите. Тя проправи пътека в ароматерапията, по която да вървя.

Мария Стоева