Целта на ароматерапевтичната консултация е да установим дали и по какъв начин етеричните масла, флоралните води и другите средства на ароматерапията биха могли да ви помогнат. В рамките на приятен, неформален разговор аз се запознавам с общото ви здравословно състояние, ежедневен режим на живот, физическа активност и хранителни навици, както и със специфичните физически или психоемоционални състояния, които са фокус на консултацията. Това може да са високи нива на стрес и тревожност, проблеми със съня или либидото, мускулни или други болки и неразположения, кожни проблеми, менструални или хормонални нарушения и много други.

Заедно с вас определяме подробен план за терапия с етерични масла, който да подпомогне възстановяването ви и възвръщането на вашия физически и/или душевен комфорт. Като се съобразявам и с предпочитанията ви за аромати, подбирам няколко етерични масла и обсъждаме как да ги включите в ежедневието си. Това може да е чрез серия от ароматерапевтични масажи, както и у дома под една или друга форма – като масажна смес, крем или мехлем, етеричномаслени вани, компреси, инхалации и др. В края на консултацията или по-късно изготвям ароматерапевтичните продукти, предназначени специално за вас, и прилагам подробни указания как да ги използвате. А в случай че желаете да си послужите с етеричните масла, с които разполагате у дома, вие получавате точни рецепти. Също така в рамките на консултацията ви запознавам с основните принципи в ароматерапията, в т.ч. какво представляват и как действат етеричните масла, както и основните правила за безопасната им употреба.

Етеричните масла и в частност ароматерапевтичният масаж засилват способностите на тялото самό да се възстанови по възможно най-естествен начин. Маслата сами по себе си не са лекарство за една или друга конкретна болест. В ръцете на всеки човек е и способността, и отговорността за собственото излекуване, а моята цел е да подпомогна и ускоря този процес чрез етерично-маслените терапии.

Персоналната ароматерапевтична консултация продължава 60 или 90 минути. Последващи въпроси, възникнали след консултацията и касаещи използването на етеричните масла, могат да се обсъдят и по телефон или интернет.

За повече информация и записване на час за консултация, моля свържете се с мен: 0899 168961.

Ароматерапевтичната консултация не замества нуждата от професионална медицинска консултация. Аз не съм медицинско лице и услугите, които предлагам, нямат за цел да заместят каквато и да е медицинска или психологическа помощ. Методите, които използвам и препоръчвам (масажи, инхалации, вани, компреси с етерични масла и други), не изключват, нито противоречат на традиционната медицина.