Лятото вече пристигна! С нетърпение планираме и очакваме почивката си на морския бряг или в планината. Готвим се за отмора, приятни емоции, слънце и пътешествия.

Но добре е и да бъдем подготвени за всички предизвикателства, които придружават лятната ваканция: възпалена и изгоряла от слънцето кожа, комари, кърлежи, мухи и всякакви други хвърчащи и пълзящи насекоми, ухапвания, ранички, умора от дългото пътуване в жегата…

Какво да вземем със себе си за всички тези случаи? Как да изберем продукти, които да са едновременно ефикасни, да не съдържат твърде много синтетични съставки, да не са прекалено скъпи, а и да не заемат много място в багажа? Всъщност има невероятно лесно решение – трябват само няколко шишенца с етерични масла, малко базово масло за разреждане и някоя и друга флорална вода.

С тях можем да си приготвим сами различни смеси и с тях да облекчим сърбежа след ухапване, да успокоим зачервената от слънцето кожа, да окажем спешна помощ при леки наранявания. А вместо готовите репеленти, можем много бързо и лесно да си направим спрей с етерични масла и флорални води, който да държи насекомите надалеч.

На този уебинар ще научите как да приготвите тези и още много други продукти. Ще получите точни рецепти и указания за приготвяне. Курсът е изцяло с практическа насоченост, макар че ще започнем с кратко въведение в темата за етеричните масла – за всички онези, които все още нямат опит и познания по ароматерапия. Ще разкажем най-важното, което трябва да се знае за тях – как и в какво се разреждат, как се дозират и използват безопасно.

Ето и темите на уебинара:

I. КАКВО Е АРОМАТЕРАПИЯ

 1. Какво са етеричните масла
 2. Как се използват:
 • Начини за приложение
 • Дозиране
 • Безопасна употреба

II. АРОМАТЕРАПИЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО

 1. На път
 2. В планината
 3. Предпазване от насекоми (комари, кърлежи, мухи, мравки, оси и др.)
 4. На море
 5. Летните вируси
 6. Ароматна аптечка за път

Курсът е под формата на предварително записани видео уроци, с продължителност 5 учебни часа, и една дискусионна среща на живо през zoom.

Видеата ще бъдат отворени за гледане на 19 юни 2024г., а на 26 юни от 9:30 ще се видим в zoom за въпроси и отговори.

Участието е на стойност 195 лв. 

Курсът не е обвързан с реклама или продажба на продукти за ароматерапия!

Курсът беше записан и учебните видеа могат да се закупят и да се премине като самостоятелно обучение. 

За повече информация, позвънете ми на тел. 089 9168961 или напишете съобщение.

ПРОЛЕТИНА