На 29 май 2024 г. от 13:00 часа в семинарната зала на Интер Експо Център ще представим интересна лекция на тема „Дентално здраве с ароматерапия“.

Презентацията е част от представянето на Българска академия „Ароматерапия“ в изложението БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ/ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Ще разкажем както за традиционните, така и за най-съвременните приложения на етеричните масла и флоралните води в денталната грижа. Обобщили сме и най-новите научни изследвания по темата.

Ароматерапията все повече се разпознава като ефективно и естествено допълнение към грижата за здравето на зъбите и венците. Многобройните терапевтични въздействия на етеричните масла предлагат разнообразни възможности за приложение, напр. за профилактика, за възстановяване след дентални интервенции, за предотвратяване на бактериалния биофилм, вкл. върху дентални импланти, за ограничаване нивата на тревожност у пациентите преди дентални процедури и много други.

През трите дни на изложението можете да ни намерите на щанд B10, в Зала 1. За повече информация, посетете страницата на изложението тук.