Вярвам, че най-ценното за един родител е да са здрави и жизнени децата му. Едва ли има нещо по-важно от това.

Ако се разболеят, търсим най-бързия, но и най-щадящия начин да ги излекуваме. Точно защото са деца и защото са по-деликатни от нас.

Но в същото време децата са и по-устойчиви, телата им реагират по-бързо от нашите на лечението, което сме избрали. Особено на лечение с природни средства. Моят личен опит като родител на две деца и ароматерапевт многократно е доказвал това. И искам да го споделя с вас, другите родители. Защото ароматерапията работи, винаги. Независимо дали ще решим да я съчетаем с други терапии, или ще заложим само на нея.

На предстоящия кратък курс ще споделим с вас ценни съвети, изпитани комбинации от масла и начини за тяхното приложение. Курсът е изцяло с практическа насоченост, макар че ще започнем с кратко въведение в темата за етеричните масла – за всички онези от вас, които все още нямат познания по ароматерапия и опит с етеричните масла.

Своя опит като родител и клиничен ароматерапевт  ще сподели с вас по време на курса и Христина Христова, моя колега и съосновател на Българска академия „Ароматерапия“.

Какво ще научите на този курс:

  • Какво представляват етеричните масла и как въздействат върху човешкото тяло и психика
  • Кои са основните правила за безопасната им употреба
  • Как и в какво да ги разреждаме и как да ги използваме при децата, а и за цялото семейство
  • Кои са най-често използваните и подходящи за детската възраст етерични масла
  • От коя възраст можем да започнем да използваме етерични масла при бебетата и малките деца
  • Рецепти, съвети и практични идеи за справяне с най-честите здравословни неразположения в детската възраст, като например: възпалено гърло, хрема, кашлица, висока температура, болки в ушите, понижен имунитет; коремни болки, разстройство, запек, повръщане, грижа за венци и зъби, бебешки обриви, екземи и възпаления, изгаряния, порязвания, синини, навяхвания, травми, херпес, ечемик, конюнктивит, ухапвания от насекоми, въшки, безсъние, свръхактивност, тревожност, липса на концентрация, главоболие, раздразнителност и други емоционални състояния

Курсът е в дистанционна форма и е с продължителност 8 учебни часа. Ще се проведе на и 9 февруари 2024 г. На 5 февруари от 9:30 часа ще направим кратка онлайн среща през zoom, на която ще се запознаем и всички участници ще получат достъп до предварително записаните учебни видеа и материали към курса. След няколко дни, на 9 февруари от 9:30 часа, ще се срещнем отново през zoom, за да дискутираме по темата на курса и да отговорим на всички възникнали въпроси. Курсът ще се проведе през виртуалната учебна платформа на Българска академия „Ароматерапия“. Стойността на курса е 210 лв.

Курсът не е обвързан с реклама или продажба на продукти за ароматерапия и е изцяло с учебна цел!

За да се включите в курса или ако имате нужда от допълнителна информация, позвънете на тел. 089 9168961 или напишете съобщение.

ПРОЛЕТИНА