Съвсем скоро отново ще бъде лято! С нетърпение очакваме и планираме почивката си на морския бряг или в планината. Готвим се за отмора, приятни емоции, слънце и пътешествия. Добре е, обаче, да бъдем подготвени и за всички предизвикателства, които придружават лятната ваканция: възпалена и изгоряла от слънцето кожа, комари, кърлежи, мухи и всякакви други хвърчащи и пълзящи насекоми, ухапвания, ранички, умора от дългото пътуване в жегата…

Какво да вземем със себе си за всички тези случаи? Как да изберем продукти, които да са едновременно ефикасни, да не съдържат твърде много синтетични съставки, да не са прекалено скъпи, а и да не заемат много място в багажа? Всъщност има невероятно лесно решение – трябват само няколко шишенца с етерични масла, малко базово масло за разреждане и някоя и друга флорална вода.

С тях можем да си приготвим сами различни смеси и с тях да облекчим сърбежа след ухапване, да успокоим зачервената от слънцето кожа, да окажем спешна помощ при леки наранявания. А вместо готовите репеленти, можем много бързо и лесно да си направим спрей с етерични масла и флорални води, който да държи насекомите надалеч.

На този уебинар ще научите как да приготвите тези и още много други продукти. Ще получите точни рецепти и указания за приготвяне. Курсът е изцяло с практическа насоченост, макар че ще започнем с кратко въведение в темата за етеричните масла – за всички онези, които все още нямат опит и познания по ароматерапия. Ще разкажем най-важното, което трябва да се знае за тях – как и в какво се разреждат, как се дозират и използват безопасно.

Курсът не е обвързан с реклама или продажба на продукти за ароматерапия!

Цялото събитие, включително дискусиите, ще бъде записано и достъпно за участниците след това. Тези, които не успеят да се включат на живо, ще могат да гледат записа на уебинара.

Дата и място на провеждане: 9 юни 2023, zoom

Продължителност: 09:30 – 13:00 часа

Участието е на стойност 89 лв.

За да се включите в курса или ако имате нужда от допълнителна информация, позвънете ми на тел. 089 9168961 или напишете съобщение.

ПРОЛЕТИНА