23 февруари 2020 г. (неделя), 13:30 – 16:30 часа

Зимата всъщност е един прекрасен сезон и защо да не се наслаждаваме с пълна сила на удоволствията, които само тя предлага – снежни приключения и разходки в планината, ски, шейни, сноуборд…? Можем да останем здрави като засилим съпротивителните сили на тялото си чрез невероятните възможности на етеричните масла. Все повече хора се обръщат към лечебната им сила и успешно се справят с обичайните сезонни неразположения – грип и настинка, хрема, кашлица, възпалено гърло и т.н. Лесно е, ефективно е, щадящо здравето и икономически по-изгодно в сравнение с обичайните медикаменти.

Етеричните масла са една по-естествена алтернатива за лечение и профилактика, която не противоречи на конвенционалната медицина. Всяко етерично масло има многостранни приложения и често само 5-6 масла са достатъчни за домашната арома-аптечка, за да можем да се справим с не едно и две оплаквания. Ако темата ви вълнува, заповядайте на краткия курс „Ароматерапия през зимата“.

Какво ще научите за етеричните масла:

  • какво представляват и какво е въздействието им върху нашето физическо, емоционално и ментално здраве
  • как да ги подбираме и съхраняваме правилно
  • кои са най-подходящите масла, с които да разполагаме в домашната си арома-аптечка през зимата
  • по какъв начин въздействат върху имунната ни система
  • как да ги използваме у дома за най-честите здравословни оплаквания през студения сезон
  • можем ли да ги използваме за профилактика
  • защо са безопасна алтернатива на лекарствата и могат ли да се използват едновременно с тях
  • кои са основните правила за безопасната им употреба
  • как да повдигнем тонуса и настроението си и да създадем топла и уютна атмосфера у дома през студените месеци чрез естествените аромати на етеричните масла

Ще разгледаме и помиришем между 15 и 20 различни етерични масла, които имат отношение към темата – техните специфични терапевтични свойства, аромат и въздействие върху тялото и психиката. Ще поговорим за това как се съчетават и как се създават терапевтични смеси.

Всеки участник ще направи сам своя индивидуална смес от етерични и базови масла, която да занесе у дома. Ще работим с висок клас масла, предназначени за професионална употреба.

Ще получите подробни материали по темата – рецепти, полезни съвети, таблици и схеми и ще имате възможност да зададете и получите отговор на конкретни въпроси.

Дата: 23 февруари 2020 г. (неделя) от 13:30 до 16:30 часа

Място: „Амрит Спа Студио”, София, ул. Кораб планина 8-10, ет.-1

За записване и допълнителна информация: тел. 0899 168961.

Местата са ограничени – групата включва максимум 8 участници.

Очакваме ви!